Language:

NoGun vállszíj

A NoGun kétoldali rakfelülettel rendelkezik, kb 40 cm-nyi hosszon (és további függőleges szíj felülettel is!), melyre felcsiptethető, felakasztható minden, amit normál derékszíjra terveztek. A szíj anatómiailag formált, test alakjához idomul, annak formáját felveszi, textillel bélelt és varrott kivitelű. A szíjhoz alapkivitelben egy táska tartozik, melyben kb 4 cm-nyi irat és 6-8 hitelkártya tartható.

A táskán tolltartó bújtató és kulcstartó karabíner található, a kulcscsomót szorítópánt fogja le. A szíjjon többek között a képen látható tárgyak is elhelyezhetők. A szíjat már egy mellény is takarja, ideális lehet minden olyan esetben, ahol értékeinket szeretnénk láthatatlanul, védett helyen magunknál tartani.

A NoGun vállszíj megvásárlásával kapsz

Egy varrott kivitelű, élfestett, belső felén textillel bélelt, minőségi fém kiegészítőkkel ellátott vállszíjat és egy iratok tárolására használható táskát, hitelkártya zsebekkel (kártyák a fedél alatt leszorítva tárolhatók), tolltartóval valamint kulcstartó szemmel és karabínerrel*, mely utóbbi egy szorító pánttal rögzíthető.

  • *Fenntartjuk a jogot, hogy a képen látható karabíner típusát - a beszerzési lehetőségektől függően - megváltoztassuk!
  • A termék még erős igénybevétel esetén sem hagy nyomot az érintkező felületeken!
  • Amennyiben a termék mégsem nyerné el tetszésedet - a termék sértetlensége esetén - azt 14 napon belül visszacseréljük, befizetett pénzedet visszafizetjük.